Circle Vedhæng

kr. 525,00

Circle Vedhæng fra Helena RAR

“Circle” vedhænget er en del af Kollektion “Movement”, som er inspireret af begrebet “Mindfulness”, og dette vedhæng symboliserer livet, som opfattes som ‘noget, der går i ring’ eller noget, der er konstant. Selvom vi alle dør en dag, så går livet videre, jorden drejer videre, og tiden går. Men vi mindes de gode stunder med dem, som vi mangler.

*Alle sølv smykker er stemplet 925 og kontrolleret af Dansk Ædelmetal.

**Der er mulighed for at lave længere kæde, hvis det ønskes (her kan man blot skrive direkte på mail). Denne mulighed er ikke omfattet eventuelle rabatter eller tilbud, men koster kun 100,- mere end normalprisen (hvis kæden skal være længere end 60 cm).

***Bemærk, at vedhænget i 14kt rødguld ikke medfølger kæde. Det kan tilkøbes (men skriv da på mail for at få en pris)

Alle smykkerne bliver lavet i hånden på eget værksted i København. Læs mere om det i vores blog her.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.